Video: primul Airbus A220 Air France a fost asamblat și vopsit

Primul Airbus A220 care va intra în flota Air France a fost asamblat și vopsit în livery-ul companiei franceze.

Air France a comandat 60 de avioane Airbus A220-300 pentru a înlocui treptat cele 18 Airbusuri A318 și 30 de Airbusuri A319 din flota sa.

Primul A220-300 Air France a fost asamblat la uzina Airbus din Mirabel, Canada. Avionul va efectua în curând zborurile de test, iar în septembrie 2021 va fi livrat.

Airbusurile A220-300 care vor intra în flota Air France vor fi propulsate de motoare Pratt & Whitney. De asemenea, capacitatea lor de transport va fi de 148 de pasageri, configurație 3-2.

Potrivit companiei, fiecare scaun din noile Airbusuri A220-300 vor fi echipate cu porturi USB-A și USB-C și vor avea echipament de WiFi instalat.

Pentru moment nu se cunosc detalii concrete despre data și ruta pe care Air France va zbura pentru prima dată cu acest tip de avion.

Primul A220-300 Air France va fi înmatriculat F-HZUA și are număr de serie 55134.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
2
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
2
Share