Urmărește-ne

Video: un avion Blue Air a aterizat la Viena din cauza unui pasager agresiv

  1. BoardingPass.ro
  2. Incidente aviatice
  3. Video: un avion Blue Air a aterizat la Viena din cauza unui pasager agresiv
Foto: Anders Nilsson

Incidente aviatice

Video: un avion Blue Air a aterizat la Viena din cauza unui pasager agresiv

Un Boeing 737 Blue Air care opera vineri dimineață zborul 0B129 București – Stuttgart a aterizat la Viena din cauza unui pasager agresiv.

Compania aeriană a confirmat incidentul și declară că pasagerul care a agresat fizic o însoțitoare de bord a fost reținut de autoritățile austriece.

Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 cu destinația Stuttgart a fost direcționat pe Aeroportul Internațional Viena ca urmare a unui pasager agresiv. Pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reținut, iar în acest moment se află în custodia autorităților austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanță a fost trimisă la aeronavă.

Compania Blue Air își cere scuze față de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situații, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră față de orarul de zbor inițial. Afectat de această situație este și segmentul de zbor Stuttgart – Sibiu, care va fi, de asemenea, operat cu întârziere.

Citește și  Terra Avia Moldova va recepționa un Airbus A320 și un Boeing 747-400F

După o oră de la aterizare, avionul înmatriculat YR-BAF a decolat de pe aeroportul din capitala Austriei spre Stuttgart la ora locală 8:08.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus