Vietnam Airlines va opera încă un zbor de repatriere la București

Foto: Ricky Ruan

Vietnam Airlines urmează să opereze la începutul lunii noiembrie încă un zbor de repatriere la București.

Zborul spre capitala României va fi efectuat de compania vietnameză în data de 7 noiembrie cu un Boeing 787-10 Dreamliner.

Ruta pe care Vietnam Airlines va efectua zborul este Hanoi – Frankfurt – București – Ho Chi Minh City (VN82). Aterizarea la București va avea loc la ora 16:25 iar decolarea spre Hanoi este programată pentru ora 19:25.

Avionul companiei vietnameze va fi primul Boeing 787-10 Dreamliner care aterizează în România. Tot Vietnam Airlines a aterizat pentru prima dată în țara noastră și cu Airbus A350-900XWB.

Zborul din 7 noiembrie va fi al doilea zbor de repatriere operat de Vietnam Airlines în România de la începutul acestui an, primul având loc în 21 iulie.

Până acum Vietnam Airlines, membră a alianței SkyTeam, a aterizat la București cu Boeing 787-9 Dreamliner și Airbus A350-900XWB.

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
10
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
10
Share