Urmărește-ne

Wizz Air a anunțat opt rute noi din București cu debut în august 2020

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Wizz Air a anunțat opt rute noi din București cu debut în august 2020

Rute aeriene

Wizz Air a anunțat opt rute noi din București cu debut în august 2020

Wizz Air a anunțat vineri, 26 iunie, opt noi rute de la București spre orașe din Italia, Danemarca, Norvegia, Germania și Grecia.

Noile destinații către care compania low-cost va zbura din august 2020 din București sunt: Cagliari, Copenhaga, Bergen, Hamburg, Karlsruhe/Baden-Baden, Memmingen, Santorini și Mykonos. Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 119 RON/sens.

Împreună cu aceste opt rute noi, Wizz Air oferă acum 61 de rute către 20 de țări din București.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer al Wizz Air, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre în România cu opt noi rute de la București la Cagliari, Copenhaga, Bergen, Hamburg, Memmingen, Karlsruhe / Baden-Baden, Santorini și Mykonos. Pe măsură ce ne redeschidem treptat rutele, considerăm că este la fel de important să adăugăm oportunități noi și interesante de călătorie pentru pasagerii noștri, păstrând siguranța și confortul. Am introdus măsuri suplimentare de sănătate și siguranță pentru pasageri și echipajul de la bord, astfel încât călătoria cu Wizz Air să rămână o experiență fără griji, cu tarife mici și atractive.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus