Știri
Îmi place

Wizz Air / Cursa Cluj-Napoca – Munchen Memmingen, de la 109 lei

16 februarie 2016
5798 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 3 minute
Wizz Air / Cursa Cluj-Napoca – Munchen Memmingen, de la 109 lei

Operatorul Wizz Air a lansat ieri o nouă rută între baza sa din Cluj-Napoca (CLJ) și Munchen Memmingen (FMM) în Bavaria, cu o frecvenţă de operare de două zboruri pe săptămână.

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, a precizat: „Ne bucură deschiderea acestei de-a 5-a rute spre Germania, una din cele mai importante ţări de destinaţie pentru Aeroportul Internaţional Cluj şi suntem încrezători de faptul că ea va deveni una de interes pentru pasagerii noştri. Extinderea reţelei de rute prin adăugarea de noi şi noi opţiuni de călătorie pentru pasageri rămâne în continuare o permanentă preocupare a Consiliului de administraţie şi a managementului aeroportuar.”

Wizz Air va opera zborurile între Cluj-Napoca (CLJ) și Memmingen (FMM), aeroportul regional din vestul orașului Munchen, în zilele de luni și vineri. Tarifele încep de la 24.99 Euro  / 109 lei.

Citește și  Wizz Air a suspendat temporar operaţiunile din Târgu-Mureş, pe parcursul lucrărilor la pistă; operează de la Cluj-Napoca

Gabor Vasarhelyi, Manager de comunicare pentru Wizz Air, a declarat: „Cluj-Napoca rămâne una din bazele noastre cele mai importante și conectează această regiune cu multe orașe europene cheie. Am fost compania aeriană principală a orașului încă din 2007 și vom continua să oferim mai multe locuri – vom spori capacitatea cu 20% în acest an – mai multe rute, mai multe zboruri și mai multe servicii pentru a asigura faptul că oraşul Cluj-Napoca și toată România are acces nu numai la tarife reduse, dar și la servicii superioare la bordul aeronavei Wizz Air”.

Pe teritoriul României operatorul Wizz Air a înregistrat o creștere a traficului de 16% în 2015, față de anul precedent. Wizz Air va deschide cea de-a 6-a bază în România în luna iulie, la Iași, iar în prezent oferă 110 destinații către 16 de țări.

Citește și  Iașul, conectat cu vestul țării, prin două curse directe noi: Cluj-Napoca și Timișoara (FOTO)

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, operează în prezent cu o flota de 66 de aeronave Airbus A320 respectiv A321 și oferă peste 400 de rute de pe 23 de baze, care leagă 119 destinații în 38 de țări.

sursa: monitorulcj.ro

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *