Aerostar a încheiat anul 2015 pe profit

Aerostar a înregistrat anul trecut un profit net de peste 52,2 milioane lei, în creştere cu 164% faţă de anul precedent, se arată în rezultatele financiare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În ceea ce priveşte provizioanele, valoarea totală era de peste 110,6 milioane lei, în urcare de la 94,4 milioane lei în 2014. Potrivit BVB, 71,18% din acţiuni sunt deţinute de IAROM, 14,8% de SIF Moldova şi restul de alţi acţionari.

Potrivit datelor publicate pe site-ul propriu, misiunea companiei are în vedere trei linii de afaceri, toate din domeniul aeronautică şi apărare.

Prima dintre ele este menţinerea statutului de furnizor în domeniul sistemelor de aviaţie şi a sistemelor defensive terestre pentru Ministerul Apărării Naţionale al României şi pentru alţi beneficiari, domeniu de activităţi din care să realizeze peste 20% din cifra de afaceri.

A doua este consolidarea poziţiei Aerostar ca subfurnizor de piese, aerostructuri, subansamble şi echipamente pentru aviaţia comercială şi aviaţia generală, astfel încât să devină un subfurnizor major pentru industria de aviaţie globalizată şi realizarea din aceste activităţi a peste 55% din cifra de afaceri.

A treia se referă la consolidarea activităţilor companiei ca furnizor de prim rang de mentenanţă pentru avioane civile şi de conversie sau modernizare a avioanelor civile, de unde să realizeze peste 20% din cifra de afaceri.

agerpres.ro⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

ROMATSA a plătit 3,3 milioane lei pentru achiziţia de echipament de comunicaţii

Articolul următor

Wizz Air / Cursa Cluj-Napoca – Munchen Memmingen, de la 109 lei

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share