Știri
Îmi place

Wizz Air operează zboruri din Bucureşti către Cluj şi Budapesta

20 ianuarie 2016
5963 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 4 minute
Wizz Air operează zboruri din Bucureşti către Cluj şi Budapesta

Compania aeriană low-cost Wizz Air va introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca (CLJ) – Bucureşti (OTP), cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână, preţul biletelor pornind de la 39 de lei.

„Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca – Bucureşti, cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână, mai puţin sâmbăta. Zborul va avea loc în cursul serii, de la ora 20:35 de la Cluj-Napoca spre Bucureşti, iar cel de retur, de la Bucureşti la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21:55 de pe Otopeni. Preţurile biletelor pornesc de la 39 de lei. Cluj-Napoca – Bucureşti este o rută care se încadrează în creşterea capacităţii pe care ne-o dorim să o obţinem în 2016. România reprezintă o piaţă importantă pentru noi, de asemenea, noua cursă care va fi introdusă va fi una importantă pentru noi”,  a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver.

Citește și  Qatar Airways: Sesiune de recrutări însoțitori de bord la Cluj, în data de 18 iunie 2016

Cursele vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca (CLJ), respectiv Bucureşti – Otopeni (OTP):

CLJ – OTP 20:35 – 21:25 / zilnic, mai puţin sâmbătă
OTP-CLJ 21:55 – 22:50 / zilnic, mai puţin sâmbătă

Wizz Air a mai operat zboruri pe ruta Cluj-Bucureşti, renunţând la acestea la finalul anului 2008 după mai puţin de un an de operare.

„Am decis să acoperim Clujul din mai multe motive – acolo este una dintre cele cinci baze ale companiei în România, a doua după Bucureşti. Este o piaţă mare, cu potenţial, care nu era deservită de celelalte companii low-cost. Este în avantajul nostru să oferim astfel de curse interne. În ultimul an, Wizz Air a adăugat pe listă 20 de aeroporturi. Avem peste 100.000 de zboruri pe an”, a declarat directorul comercial Wizz Air, György Abrán, într-o conferinţă de presă susţinută la Bucureşti.

Citește și  INCIDENT: un Boeing 737 Ryanair a depășit pragul fizic al pistei 08L la aterizare pe aeroportul Otopeni

O altă rută nouă anunţată de operatorul low-cost este  Bucureşti (OTP) – Budapesta (BUD), disponibilă de pe 19 septembrie:

BUD – OTP 15:25 – 17:45 / luni, miercuri, vineri, duminică
OTP – BUD 18:15 – 18:35 / luni, miercuri, vineri, duminică

György Abrán, directorul comercial Wizz Air, a anunţat că din luna mai 2016 Bucureştiul va avea opt aeronave, dintre care patru vor fi de tip A321, iar patru vor fi A320. Odată cu creşterea numărului de aeronave, Wizz Air are în vedere recrutarea a aproximativ 400 de persoane anul acesta, în toate oraşele ţării.

Abrán a spus că este foarte posibil ca Wizz Air să ia în calcul şi alte oportunităţi de rute. Compania oferă acum 108 rute către 17 ţări de pe cele 8 aeroporturi de unde operează.

sursa: aeronews.ro

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *