Urmărește-ne

Operatorul aerian Join Airlines intră pe piaţa din România

Știri

Operatorul aerian Join Airlines intră pe piaţa din România

Directorul Aeroportului Internaţional Arad (ARW), Dan Bălăcel, a semnat un contract de operare aeriană cu grupul olandez Join Airlines. În urma acestui acord, Aradul va beneficia de curse interne şi internaţionale pe diferite rute.  

Conducerea companiei olandeze Join Airlines a anunţat că va intra pe piaţa din România cu patru curse operate de la Arad (ARW), dintre care trei vor fi rute internaţionale, în timp ce trei aeronave au fost alocate rutelor interne, extinderea activităţii vizând curse către aeroporturile din Suceava (SCV) şi Tulcea (TCE). Preşedintele companiei Join Airlines, Bernard Jacobs, a declarat că au fost realizate studii de piaţă pentru extinderea companiei, adăugând că „se prefigurează o dezvoltare a aviaţiei în zona Balcanilor”.

De asemenea, conducerea companiei a mai spus că va avea nevoie de aproximativ trei luni pentru prevânzări de bilete, după finalizarea modernizării aeroportului, şi estimează că primele curse ar putea zbura în cursul lunii iunie 2016.

Citește și  Blue Air va opera zboruri directe Oradea - Torino din vara anului 2016

Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, şi-a exprimat speranţa că activitatea Aeroportului Internaţional Arad (ARW) va fi revigorată, mai ales că şi alte companii aeriene şi-au arătat interesul să opereze aici.

„Mă bucură semnarea acestui contract de operare, care răsplăteşte eforturile noastre de a face din Aeroportul Internaţional Arad unul competitiv, conform standardelor internaţionale. Astfel, decizia de a investi în modernizarea aerogării se dovedeşte logică, ea urmând să ducă la dezvoltarea municipiului şi a judeţului Arad”, a declarat Adrian Ţolea.

sursa: agerpres.ro

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus