Joburi
Îmi place

Wizz Air organizează o nouă sesiune de recrutare la București

10 august 2016
18527 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Wizz Air organizează o nouă sesiune de recrutare la București

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță noi sesiuni de recrutări pentru baza din București, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru anul 2016.

Candidații se pot prezenta pentru susținerea interviului la Hotel Angelo Airport, Cal. Bucureștilor 283, Otopeni.

Sesiunea de recrutare va avea loc în data de 30 august, începând cu ora 09:00.

Interviul va fi de tip Open Day, așa că oricine este binevenit la recrutare.

Doritorii vor trebui să aducă cu ei un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să fie pregătiți deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore. Mai multe detalii, aici: https://wizzair.com/en-GB/career/cabin_crew.

Cerințe minime pentru a deveni stewardesă Wizz Air

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta minimă de 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să aibă experiență în relația cu clienții dar să și poată ajunge la aeroport în maximum o oră.

Citește și  Aeroportul Henri Coandă respectă standardele în domeniul securității aviației, conform evaluării Comisiei Europene

Un plus vor avea cei care au abilități excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi și cei care se integrează și lucrează ușor într-o echipă.

Detalii despre cum se defășoară interviul Wizz Air, poți găsi aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-wizz-air/.

 

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *