Wizz Air organizează o nouă sesiune de recrutare la București

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță noi sesiuni de recrutări pentru baza din București, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru anul 2016.

Candidații se pot prezenta pentru susținerea interviului la Hotel Angelo Airport, Cal. Bucureștilor 283, Otopeni.

Advertisements

Sesiunea de recrutare va avea loc în data de 30 august, începând cu ora 09:00.

Interviul va fi de tip Open Day, așa că oricine este binevenit la recrutare.

Doritorii vor trebui să aducă cu ei un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să fie pregătiți deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore. Mai multe detalii, aici: https://wizzair.com/en-GB/career/cabin_crew.

Cerințe minime pentru a deveni stewardesă Wizz Air

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta minimă de 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să aibă experiență în relația cu clienții dar să și poată ajunge la aeroport în maximum o oră.

Un plus vor avea cei care au abilități excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi și cei care se integrează și lucrează ușor într-o echipă.

Detalii despre cum se defășoară interviul Wizz Air, poți găsi aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-se-desfasoara-interviul-wizz-air/.

 

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share