Wizz Air: zborurile din București și Cluj spre Abu Dhabi operate pe Dubai DXB

Foto: Kuba Balcerski

Wizz Air anunță că, datorită restricțiilor mai stabile de călătorie din Dubai, zborurile de pe ruta București – Abu Dhabi vor fi redirecționate în continuare către Dubai (DXB).

Zborurile din Cluj-Napoca către Abu Dhabi, programate să reînceapă pe 7 octombrie, vor fi, de asemenea, redirecționate la Dubai (DXB).

Advertisements

Potrivit datelor din sistemul de rezervări, ruta București – Dubai (DXB) va fi operată o dată pe săptămână în luna septembrie (duminica), iar în luna octombrie Wizz Air va zbura de patru ori pe săptămână din București spre Dubai, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Din noiembrie 2021, compania low-cost reduce de la patru la două zboruri pe săptămână frecvența de operare a rutei București – Dubai (DXB), va fi operată în fiecare miercuri și duminică.

În ceea ce privește ruta Cluj Napoca – Dubai (DXB), aceasta va fi operată din 7 octombrie cu o frecvență de un zbor pe săptămână, în fiecare joi, în luna octombrie.

Din 31 octombrie Wizz Air va mări frecvența de operare a acestei rute la două zboruri pe săptămână, în zilele de joi și duminică.

Advertisements
Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
15
Share