Zborul Wizz Air Basel – Cluj Napoca amânat 24 de ore, avionul a lovit o scară

Foto: Cătălin Șuteu

Zborul Wizz Air W63372 de pe ruta Basel – Cluj Napoca de marți a fost amânat din cauza unui incident și va fi operat cu 24 de ore întârziere.

Motivul?
Avionul cu care acesta urma să fie operat a lovit o scară mobilă de pe platforma aeroportului din Basel în timp ce părăsea poziția de parcare.

Advertisements

Zborul de marți urma să fie operat cu un Airbus A320 înmatriculat HA-LPU.

După incident pasagerii au fost debarcați din avion și ulterior li s-a comunicat că vor zbura spre Cluj Napoca abia miercuri la ora 15:00. Pasagerii au fost transportați la un hotel din apropierea aeroportului.

În urma acestui incident nu a fost rănită nicio persoană.

Deoarece zborurile Wizz Air de marți seară de pe ruta Cluj Napoca – Valencia – Cluj Napoca urmau să fie operate cu același avion, acestea au o întârziere de aproximativ două ore însă vor fi operate marți seara cu un alt avion.

Referitor la acest incident, Wizz Air transmite: „Zborul Wizz Air W6 3372 de la Basel-Mulhouse-Freiburg la Cluj-Napoca de astăzi, 20 iulie, este reprogramat mâine, 21 iulie, deoarece aeronava care efectua acest zbor a necesitat o verificare tehnică neprevăzută din cauza unui incident care s-a întâmplat la sol. Pasagerii afectați au fost informați și li s-a oferit cazare, reprogramare gratuită, rambursarea banilor achitați sau rambursarea a 120% sub formă de WIZZ credit pentru alte călătorii. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați, dar siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea noastra principală.”

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share