Știri
Îmi place

Zboruri speciale deasupra Vienei de Anul Nou cu Austrian Airlines

22 octombrie 2016
5553 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Zboruri speciale deasupra Vienei de Anul Nou cu Austrian Airlines

Austrian Airlines anunță o ofertă specială disponibilă pentru toată lumea cu ocazia Anului Nou. În cazul în care v-ați săturat să petreceți trecerea dintre ani în același fel, acum puteți opta pentru ceva mai puțin obișnuit.

Pentru a opta oară, pasagerii pot rezerva un bilet pentru unul din zborurile speciale de Anul Nou organizate de operatorul austriac, unde două aeronave Embraer vor face turul capitalei din Austria.

Programul zborurilor:
Zborurile speciale OS2016 și OS2017 vor decola în 31 Decembrie 2016 la ora 22:50 și 22:55 de pe aeroportul din Viena. Aeronavele for ateriza în noul an, la data de 1 Ianuarie 2017 la ora 00:30 și 00:35. Astfel, pasagerii vor avea timp să sărbătorească Anul Nou și pe pământ, alături de cei dragi până dimineața devreme.

Citește și  Primul Embraer 195LR în livery Star Alliance al Austrian Airlines a efectuat primul său zbor; detinația a fost Chișinău

Prețurile biletelor încep de la 129EUR (include toate taxele), pentru această sumă primind un scaun la culoar. myAustrian Holidays oferă și scaune la fereastră, însă prețul acestora este puțin mai ridicat, și anume 149EUR/persoană, însă astfel veți putea admira focurile de artificii de la înălțime. Locurile nu pot fi selectate, însă vor fi atribuite automat în momentul rezervării biletelor.

În cazul în care sunteți interesați să petreceți trecerea dintre ani în acest mod inedit, vă aducem la cunoștință că biletele de avion pentru aceste zboruri pot fi rezervate doar telefonic, apelând myAustrian Holiday la numărul de telefon +43 5 176 676 700.

În videoul de mai jos puteți vedea cum arată această experiență, a fost filmat anul trecut 🙂

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *