Zborurile Animawings spre Zanzibar vor fi operate de Aegean cu A321neo

Foto: Olivier Mouhot

Animawings a anunțat oficial că zborurile sale din București spre Zanzibar vor fi operate cu un Airbus A321neo din flota Aegean Airlines.

Potrivit companiei, zborurile charter din 29 ianuarie și 7 februarie vor fi operate cu cel mai nou Airbus A321neo intrat în flota Aegean Airlines.

Avionul, înmatriculat SX-NAC, a fost livrat în 17 decembrie 2020 și are o capacitate de transport de 220 de locuri. SX-NAC a operat primul zbor comercial în 27 decembrie 2020 pe ruta Atena – Geneva.

Până acum Aegean Airlines a recepționat trei Airbusuri A321neo și cinci avioane A320neo.

Noile Airbusuri din familia A320neo intrate în flota companiei Aegean Airlines beneficiază de un interior nou dar și de un livery actualizat.

În ciuda faptului că este un avion din familia A320neo, zborurile din București spre Zanzibar operate cu A321neo vor avea cel mai probabil un stop tehnic pentru realimentare în Egipt.

La finalul anului 2020 Animawings a operat primul zbor direct dintre România și Zanzibar cu propriul avion. Atât la dus cât și la întors au efectuat stop tehnic de realimentare în Aswan, Egipt.

Aegean Airlines deține din martie 2020 25% din acțiunile companiei Animawings iar restul de 75% sunt deținute de grupul Memento, grup care deține și Christian Tour.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share