Urmărește-ne

Zborurile TAROM către Budapesta vor fi operate cu aeronave Airbus și Boeing

Rute aeriene

Zborurile TAROM către Budapesta vor fi operate cu aeronave Airbus și Boeing

Odată cu retragerea Wizzair de pe ruta București – Budapesta de la finalul lunii octombrie, TAROM crește capacitatea de transport către această destinație prin schimbarea aeronavelor cu care zboară către capitala Ungariei.

Dacă până acum majoritatea zborurilor către Budapesta erau operate cu un mix de aeronave ATR72 și ATR42, de câteva zile operatorul național a început să zboare pe această rută cu aeronave Airbus A318 și Boeing 737, iar din totalul de 14 zboruri pe săptămână doar două vor fi operate cu ATR.

Zborurile RO231 și RO232 vor fi operate de luni până vineri cu Airbus A318, zborurile RO233 și RO234 din zilele de duminică vor fi operate cu Boeing 737-700 iar în zilele de vineri și sâmbătă acestea vor fi operate cu ATR72. Un mix de aeronave Airbus A318, Boeing 737 și ATR va opera de luni până vineri zborurile RO237 și RO238, tipul aeronavei va fi cel mai probabil decis în funcție de numărul de rezervări de pe aceste zboruri.

Citește și  Arkia Israel este clientul de lansare pentru noul Airbus A321neoLR

Vă reamintesc că TAROM zboară către capitala Ungariei de 2 ori pe zi de luni până vineri și oferă câte un zbor pe zi în zilele de sâmbătă și duminică. De asemenea, Budapesta este prima destinație către care TAROM vinde și bilete care includ doar bagaj de mână.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Articole populare

Publicitate
Mergi sus