Ziua Aviației Române sărbătorită de CNAB pe aeroportul Băneasa (foto/video)

Compania Națională Aeroporturi București a sărbătorit Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene marți, 21 iulie, la Aeroportul Băneasa din București.

La eveniment au participat reprezentanți ai CNAB, compania care administrează cele două aeroporturi din capitală, dar și câțiva invitați speciali.

Advertisements

Valentin Iordache, purtător de cuvânt al CNAB, a susținut un scurt discurs despre istoria aviației române și a premiat câștigătorii concursului organizat în urmă cu câteva săptămâni de Compania Națională Aeroporturi București.

În total reprezentanții CNAB au premiat cu câte un zbor demonstrativ de aproximativ o oră șase persoane care au participat la concursurile organizate de companie intern dar și pe pagina de Facebook a Bucharest Airports.

Zborurile demonstrative au fost efectuate cu două avioane din flota Cruiser Aviation România prin jurul capitalei.

Avioanele au o capacitate de transport de numai două persoane așadar fiecare câștigător a avut ocazia de a discuta cu piloții de la manșă detalii despre avioane, meseria de pilot și alte curiozități în timp ce admira din avion peisajele din zona de sud a țării de la o altitudine de aproximativ 450 de metri.

De asemenea, cu această ocazie pasagerii au putut observa și fazele de pregătire pentru decolare și aterizare dar și modul de comunicare dintre pilotul avionului și controlorii de trafic aerian, lucruri care nu pot fi observate de către aceștia într-un avion de linie.

Evenimentul a fost organizat de Compania Națională Aeroporturi București alături de Cruiser Aviation România și Romanian Airport Services.

Galerie foto și video

Notă: Gabriel Bobon, redactor BoardingPass.ro, a fost unul dintre cei șase câștigători însă opiniile și materialele prezentate pe site și în social media nu au fost pre-aprobate de CNAB înainte de publicare.

Advertisements
Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share