Curiozități
1

3 milioane de pasageri transportați de Wizzair de la București și Cluj-Napoca către Londra

27 septembrie 2016
15648 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 5 minute
3 milioane de pasageri transportați de Wizzair de la București și Cluj-Napoca către Londra

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a sărbătorit ieri două evenimente de referință pentru București și Cluj-Napoca. Compania a transportat pasagerii cu numărul 2 milioane, respectiv 1 milion, pe rutele sale cu costuri reduse din cele două orașe spre Londra Luton.

Cursele au început în 2007 și au devenit rapid populare în rândul clienților WIZZ interesați să călătorească inteligent. Wizz Air operează 18 zboruri săptămânale din București și 14 din Cluj spre Londra Luton și le oferă pasagerilor români numeroase oportunități de a zbura la prețuri reduse spre capitala Marii Britanii.

Cele două orașe din România sunt, de asemenea, conectate de prima rută internă Wizz Air, care marchează o evoluție semnificativă a transportului aerian în România.

Wizz Air are în prezent 19 aeronave alocate pe 7 aeroporturi din România și o echipă formată din peste 600 de persoane, care asigură servicii excelente la bord pentru fiecare zbor. Operațiunile Wizz Air, care includ o rețea de 119 rute către 18 țări, vor facilita indirect anul acesta în România peste de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe*.

Citește și  4 porți noi de îmbarcare la Otopeni

clj_ltn_1-mil

Cei doi pasageri norocoși, Diana Lupşan și Radu Mitrea au călătorit ieri de la Cluj, respectiv din București, spre Londra Luton. Cei doi au avut parte de o surpriză plăcută la bord și au fost răsplătiți pentru fidelitatea lor. Diana s-a declarat extrem de mulţumită şi încântată de serviciile profesioniste pe care echipa le oferă la bordul aeronavelor WIZZ. La rândul lui, Radu, pasagerul cu numărul 2 milioane din Bucureşti spre Luton a afirmat: “Merg frecvent pe această rută şi recunosc că ieri am urcat pentru prima dată la bordul unei aeronave WIZZ. Dar pe viitor, atât eu, cât şi soţia mea, vom alege să călătorim cu Wizz Air pentru că am fost impresionaţi de atmosfera şi de atitudinea echipajului de bord.”

Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air, a declarat: “Anul acesta am sărbătorit un eveniment major pentru piaţa din România: 25 de milioane de pasageri pe rutele noastre cu costuri reduse. Astăzi avem alte motive în plus de bucurie: pe una dintre cele mai populare rute WIZZ, cea spre Londra Luton, au călătorit pasagerii cu numărul 2 milioane din Bucureşti, respectiv, cel cu numărul un milion din Cluj. Ambele repere confirmă misiunea noastră de a oferi călătorii la preţuri pe care toată lumea şi le poate permite. Suntem deja cea mai mare companie aeriană din România şi vom continua să furnizăm cele mai accesibile preţuri, pentru a îmbunătăţi experienţa de zbor a pasagerilor, pentru extinderea continuă a reţelei noastre cu servicii atractive care vin în întâmpinarea clienţilor din România.”

otp_ltn_2mil

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *