Urmărește-ne

Interfața siteului TAROM.ro devine mai modernă

 1. BoardingPass.ro
 2. Știri
 3. Interfața siteului TAROM.ro devine mai modernă

Știri

Interfața siteului TAROM.ro devine mai modernă

În decursul acestei seri, siteul tarom.ro a devenit mai arătos, mai modern și, după câteva minute de navigat, putem să spunem că a devenit și mai ușor de utilizat.

Observăm că prima pagină, dar și alte pagini care conțin date importante pentru pasageri, a fost modificată și de asemenea aspectul sistemului de rezervări. Eroarea care apărea deseori după ce vizitatorii dădeau click pe butonul Rezervă de pe prima pagină, după alegerea destinației și a datei de călătorie, a dispărut, acesta fiind un lucru foarte important. Cu siguranță eroarea prin care vizitatorii erau anunțați că sesiunea lor a expirat a determinat mulți vizitatori să facă rezervările în altă parte.

Odată cu această actualizare, aplicația de bază a sistemului de rezervări este Amadeus, însă interfața sa fost schimbată, iar acum putem să vedem detaliile fiecărui zbor și să alegem cele mai convenabile legături foarte simplu. Vechea interfață nu era bine optimizată, iar procesul de rezervare a unui bilet era destul de greoi, acum, această problemă a fost rezolvată.

După ce alegeți zborurile dorite, în al doilea pas va fi nevoie să introduceți datele personale, acum, în partea stângă a paginii aveți mai multe opțiuni și detalii despre zbor și politica de bagaje. Acum puteți vizualiza aceste informații importante fără a fi nevoie să părăsiți procesul de rezervare sau să deschiteți o nouă pagină. De exemplu, în cazul în care ați uitat ce bilete ați selectat, puteți da click pe Rezervarea dvs. din colțul din dreapta sus și veți putea vedea detaliile biletelor.

După completarea datelor despre pasager, veți fi redirecționați către o pagină unde va fi nevoie să introduceți datele pentru facturare, după acest pas tot ce trebuie să mai faceți este să introduceți datele cardului bancar și să achitați biletele.

Odată cu această schimbare, siteul TAROM a devenit mai prietenos și mai modern, aliniindu-se la nivelul companiilor de top din industrie, sperăm ca în viitor să vedem actualizat și versiunea de mobil, care pentru moment funcționează fără probleme, însă interfața sa nu este foarte modernă, sau de ce nu, aplicații dedicate.

Cum vi se pare noul site?

TAROM.ro - rezervare bilet (click pentru mărire)

TAROM.ro – rezervare bilet (click pentru mărire)

via Airlines Travel

Citește tot articolul


Publicitate
S-ar putea să te intereseze și…
3 comentarii

3 comentarii

 1. ovidiu

  28 septembrie 2016 la 06:10

  nu interfata trebuie schimbata la TAROM !

  • Gabriel Bobon

   28 septembrie 2016 la 08:47

   Salut Ovidiu,
   Printre altele, era nevoie ca si site-ul sa devină mai modern

 2. Pingback: Zborurile TAROM către Madrid vor fi operate de pe Terminalul 1 al aeroportului din capitala Spaniei – BoardingPass.ro – știri aviație, oferte vacanță, bilete de avion, recenzii și recomandări

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus