Știri
Îmi place

Zborurile TAROM către Madrid vor fi operate pe Terminalul 1 al aeroportului din capitala Spaniei

28 septembrie 2016
10201 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Zborurile TAROM către Madrid vor fi operate pe Terminalul 1 al aeroportului din capitala Spaniei

Atenție, începând cu data de 30 octombrie 2016, toate zborurile efectuate de compania TAROM către Madrid vor fi servite pe Terminalul 1 al aeroportului din capitala Spaniei.

Până la noua dată, zborurile vor fi operate în continuare pe Terminalul 4, acesta fiind cel mai nou terminal al aeroportului din Madrid. În Terminalul 1 își desfășoară activitățile aeroportuare mai mulți operatori aerieni, peste 30 la număr, printre care enumerăm (conform siteului aeropuertomadrid-barajas.com) Etihad Airways, LATAM, Delta Air Lines, Pegasus, Aeroflot, Aeromexico, Korean Air, chiar și operatorii low-cost Blue Air, Wizzair și Ryanair.

Detalii și hărți ale terminalelor aeroportului Adolfo Suarez Madrid-Barajas regăsiți pe siteul aeropuertomadrid-barajas.com.

Mutarea operațiunilor TAROM de la Terminalul 4 la Terminalul 1 va aduce un mare avantaj pasagerilor care călătoresc mai departe, în principal către America de Sud, după cum am enumerat și mai sus, din acest terminal decolează zboruri operate de Aeromexico, LATAM, Aerolíneas Argentinas și alți operatori sud-americani.

Citește și  Zborul TAROM RO609 București - Timișoara s-a întors la Otopeni din cauza unei urgențe medicale (UPDATE)

Vă reamintim că operatorul nostru național operează zboruri directe de la București, cu o frecvență de 7 zboruri pe săptămână, și Iași, două zboruri pe săptămână, către capitala Spaniei.

Mai multe detalii zborurile din România către Madrid și oferte regăsiți pe siteul TAROM.ro. Cu această ocazie, vă reamintim că în decursul zilei de ieri, siteul operatorului TAROM a primit o înfățișare mai modernă, detalii despre aceste modificări regăsiți în articolul nostru, click aici.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *