Aeroportul din Dubai va avea 47 de standuri dedicate aeronavelor Airbus A380

Aeroportul Internațional din Dubai va adăuga încă 10 standuri de debarcare și îmbarcare a pasagerilor care călătoresc cu aeronave Airbus A380. Acestea vor fi adăugate la Concourse C (terminalul 3), ca parte a unui proiect care are ca țintă creșterea capacității de operare a aeroportului la aproape 120 milioane de pasageri pe an până în anul 2023.

În acest moment, aeroportul din Dubai poate servi simultan 37 aeronave de tip Airbus A380, însă planurile sunt ca spațiile dedicate servirii acestui tip de aeronave să fie mărite cu încă 10.

Advertisements

Concourse C este parte a terminalului 3, terminal care este folosit exclusiv de Emirates și partenerul său, australienii de la Qantas. Emirates este cel mai mare operator aerian de Airbus A380, flota lor numără în acest moment 83 și alte 59 comandate.

Upgradeul, care este parte a unui proiect numit DXB Plus, are ca termen de finalizare finalul anului 2018, iar pe lângă adăugarea celor 10 standuri dedicate aeronavelor A380, interiorul Concourse C va fi renovat de asemenea. Odată cu aceste renovări, spațiile de așteptare de la porțile de îmbarcare vor fi reamenajate, spațiul dedicat lounge-urilor va fi mărit, iar toate aceste schimbări au ca rol schimbarea ambianței și vor îmbunătăți experiența clienților.

Proiectul DXB Plus are ca rol creșterea capacității de operare a aeroportului la 118 milioane de pasageri pe an până în anul 2023, însă fără a construi vreo altă infrastructură majoră.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share