98 de zboruri din România și Moldova spre Israel între 11 și 22 septembrie 2023

Aeroportul Chișinău / Foto: BoardingPass

Aproape o sută de zboruri charter vor fi operate între 11 și 22 septembrie 2023 de pe aeroporturi din România și Moldova spre Tel Aviv (Israel).

Mii de pelerini vor călători între Ucraina și Israel în perioada 11-22 septembrie 2023, iar pentru transportarea lor între cele două țări au fost organizate aproape o sută de zboruri charter.

Conform datelor centralizate de BoardingPass, în perioada amintită vor fi operate din Chișinău, Iași și Suceava un total de 98 de zboruri charter dus-întors spre și dinspre Tel Aviv (Israel).

Majoritatea acestor zboruri charter, mai exact 89, vor fi operate de la și spre aeroportul din Chișinău, capitala Republicii Moldova.

Zborurile de la și spre Chișinău, potrivit analizei BoardingPass, vor fi efectuate de șapte companii aeriene:

  1. AlbaStar – patru zboruri dus-întors;
  2. Arkia Israeli Airlines – 18 zboruri dus-întors;
  3. EL AL Airlines – 17 zboruri dus-întors;
  4. HiSky Moldova – opt zboruri dus-întors;
  5. Israir Airlines – nouă zboruri dus-întors;
  6. SkyUp Airlines – 18 zboruri dus-întors;
  7. Windrose Airlines – 15 zboruri dus-întors.

Tot între 11 și 22 septembrie vor fi operate șase zboruri charter de la Iași spre Tel Aviv (Israel) și trei zboruri charter de la Suceava spre aceeași destinație.

Zborurile de la Iași spre Tel Aviv vor fi operate de Neos (trei zboruri), Israir Airlines (două zboruri) și EL AL Airlines (un zbor), iar cele trei zboruri de la Suceava spre Tel Aviv vor fi operate de Arkia Israeli Airlines.

La Chișinău, cele mai multe zboruri vor fi operate în 19 septembrie (35 de zboruri), 20 septembrie (17 zboruri) și 18 septembrie 2023 (16 zboruri). Restul zborurilor vor avea loc în celelalte zile.

De asemenea, în 19 septembrie 2023 vor fi operate două chartere de la Suceava și alte două de la Iași, iar în 20 septembrie vor mai fi operate un zbor charter de la Suceava și alte patru de la Iași.

În ceea ce privește avioanele folosite, majoritatea zborurilor vor fi operate cu Boeinguri 737, Airbusuri A319/A320/A321neo și Embraere E195 și nu este exclus să apară modificări, anulări sau suplimentări ale zborurilor.

Din cauza numărului uriaș de zboruri charter care vor fi operate de la și spre Chișinău, aeroportul moldovean a anunțat că vor fi sporite măsurile de securitate și organizare în incinta și perimetrul aeroportului.

În plus, între 11 și 22 septembrie 2023, accesul în aeroport va fi permis doar pentru personalului aeroportuar și pentru pasagerii care vor zbura de la Chișinău. Întrarea în terminal va fi permisă în baza prezentării documentului de călătorie.

Zborurile regulate operate spre și dinspre Chișinău vor suferi modificări de orar în perioada amintită anterior, potrivit aeroportului din capitala Republicii Moldova.

Abonează-te la BoardingPass Plus
Abonamentul BoardingPass Plus îți oferă acum acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru și acces la articolele care conțin informații obținute în exclusivitate de BoardingPass.

Deții deja un abonament BoardingPass Plus?

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
0
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

AirConnect: rutele spre Baia Mare și Suceava suspendate temporar

Articolul următor

EXCLUSIV Toyo Aviation (România) și-a mărit flota cu încă un avion privat

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share