Accident: un Airbus A320 PIA s-a prăbușit în Karachi în timpul aterizării

Un Airbus A320 înmatriculat AP-BLD care efectua zborul Pakistan International Airlines PK8303 s-a prăbușit în apropierea aeroportului din Karachi.

Avionul deținut de Pakistan International Airlines zbura pe ruta Lahore – Karachi și avea la bord 99 de pasageri și opt membri ai echipajului.

Advertisements

Airbusul A320 care a fost asamblat în urmă cu aproape 16 ani s-a prăbușit într-o zonă rezidențială dens populată din apropierea aeroportului din Karachi.

Potrivit avherald, în timpul procedurii de aterizare piloții avionului au decis să efectueze o manevră de tip “go-around” după ce trenul de aterizare al avionului nu s-a deschis.

După procedura de “go-around”, la a doua încercare de aterizare, conform înregistrărilor audio, echipajul din cockpitul avionului a declarat urgență “Mayday” din cauza faptului că ambele motoare ar fi cedat.

Mai multe blocuri din cartierul rezidențial în care avionul s-a prăbușit au fost distruse, așadar cel mai probabil numărul persoanelor decedate în acest accident aviatic să crească.Advertisements
Total
145
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
145
Distruibuie