Urmărește-ne

Accident: un Airbus A320 PIA s-a prăbușit în Karachi în timpul aterizării

  1. BoardingPass.ro
  2. Accidente aviatice
  3. Accident: un Airbus A320 PIA s-a prăbușit în Karachi în timpul aterizării

Accidente aviatice

Accident: un Airbus A320 PIA s-a prăbușit în Karachi în timpul aterizării

Un Airbus A320 înmatriculat AP-BLD care efectua zborul Pakistan International Airlines PK8303 s-a prăbușit în apropierea aeroportului din Karachi.

Avionul deținut de Pakistan International Airlines zbura pe ruta Lahore – Karachi și avea la bord 99 de pasageri și opt membri ai echipajului.

Airbusul A320 care a fost asamblat în urmă cu aproape 16 ani s-a prăbușit într-o zonă rezidențială dens populată din apropierea aeroportului din Karachi.

Potrivit avherald, în timpul procedurii de aterizare piloții avionului au decis să efectueze o manevră de tip „go-around” după ce trenul de aterizare al avionului nu s-a deschis.

După procedura de „go-around”, la a doua încercare de aterizare, conform înregistrărilor audio, echipajul din cockpitul avionului a declarat urgență „Mayday” din cauza faptului că ambele motoare ar fi cedat.

Mai multe blocuri din cartierul rezidențial în care avionul s-a prăbușit au fost distruse, așadar cel mai probabil numărul persoanelor decedate în acest accident aviatic să crească.Citește tot articolul

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus