Urmărește-ne

Ryanair închide baza Laudamotion de la Viena din 29 mai

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Ryanair închide baza Laudamotion de la Viena din 29 mai

Știri

Ryanair închide baza Laudamotion de la Viena din 29 mai

Grupul irlandez a decis închiderea bazei Laudamotion din capitala Austriei după ce sindicatele nu au acceptat oferta de reducere a salariilor înaintată de Ryanair.

În urma acestei decizii, peste 300 de piloți și însoțitori de bord care lucrau pentru Laudamotion la Viena rămân fără loc de muncă din 29 mai.

Viena este cea mai mare bază Laudamotion, aici erau alocate 15 din cele 30 de Airbusuri A320 deținute de subsidiara grupului Ryanair.

Potrivit Reuters, bazele Lauda din Stuttgart, Dusseldorf și Palma nu sunt afectate de această decizie iar zborurile de pe rutele Laudamotion operate de la Viena vor fi efectuate cu avioane și echipaje ale Ryanair.

În 2018 grupul Ryanair a preluat în întregime acțiunile companiei Laudamotion de la fostul campion de Formula 1, Niki Lauda.

Laudamotion zbura din Viena și spre România, spre București.

În urmă cu doar câteva săptămâni, grupul Ryanair a concediat câteva sute de piloți și însoțitori de bord ai subsidiarei BUZZ de la bazele din Varșovia, Praga și Budapesta și va concediat alți 3000 de angajați din compania Ryanair.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus