Adeverința de vaccinare anti-COVID 19 este disponibilă în format electronic

Adeverința de vaccinare împotriva Covid-19 este disponibilă începând de marți și în format electronic și poate fi descărcată din Registrul electronic național al vaccinărilor (RENV).

Anunțul cu privire la posibilitatea de a descărca online adeverința de vaccinare împotriva Covid-19 a fost făcut marți de col. dr. Valeriu Gheorghiță în cadrul unei conferințe de presă.

Fiecare persoană care a fost vaccinată cu cele două doze să poată să-și descarce adeverința de vaccinare, în format electronic, direct din Registrul electronic național al vaccinărilor. Practic, persoana vaccinată își introduce câteva date de siguranță și poate să își descarce această adeverință”, a declarat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19.

Pentru a descărca adeverința de vaccinare trebuie să accesați site-ul Registrului electronic național al vaccinărilor (click aici).

Pe site-ul RENV va fi necesar să dați click pe „Obtineți adeverința electronică de vaccinare”, acceptați termenii și condițiile iar apoi introduceți CNP-ul și numărul de telefon (cel folosit pentru a accesa platforma de programări) și la final dați click pe butonul Autentificare.

După autentificare veți primi un cod de acces prin SMS iar apoi va fi disponibilă și adeverința de vaccinare pentru descărcare.

Rețineți, adeverința de vaccinare în format electronic poate fi descărcată doar de persoanele care au primit ambele doze de vaccin anti-Covid 19, indiferent de tipul de vaccin administrat.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
25
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
25
Share