Blue Air va opera 15 rute noi din Cluj Napoca în această vară

Blue Air va introduce 15 rute noi în sezonul de vară 2021 care vor conecta Clujul cu destinații cheie din Europa.

Noile destinații care vor fi operate de la Cluj Napoca sunt: ​​Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma și Stuttgart.

Zborurile spre aceste destinații sunt deja disponibile pentru rezervare, iar prețurile pornesc de la 15,99 euro/segment, taxe și o schimbare gratuită a datelor de călătorie incluse.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Blue Air desfășoară campania „Clujul Zboară cu Blue Air”, oferind un discount de 10% pentru toate zborurile către și dinspre Cluj Napoca, către toate noile destinații incluse în Orarul de Vară.

Pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, campania include astăzi activări în mai multe locații surpriză din Cluj Napoca, unde toate doamnele și domnișoarele care se vor intâlni cu echipajele de mesageri ai primăverii în uniformele albastre ale Blue Air vor primi un cadou surpriză, împreună cu promo-codul care oferă un discount de 10% pentru toate rezervările efectuate pe website-ul companiei.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât și pentru business.

În cadrul strategiei de poziționare ca prima opțiune de transport aerian ultra low-cost pentru români, Blue Air mizează pe prețuri accesibile și pe cele mai bune servicii din segmentul ultra-low-cost, precum și pe unicitatea rețelei sale de rute directe și de conexiune.

Rețeaua Blue Air include destinațiile cele mai atractive pentru profilul piețelor în care își desfășoară operațiunile, și zboruri pe aeroporturi principale și centrale, asigurând astfel pasagerilor săi cele mai bune soluții de conectivitate și un grad sporit de confort al călătoriei.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
42
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
42
Share