Aegean, British Airways, Air France și KLM revin din 1 iunie la București

Foto: BoardingPass

Companiile aeriene Aegean Airlines, British Airways, Air France și KLM vor relua zborurile din huburile lor spre București începând cu 1 iunie.

Potrivit datelor disponibile în sistemele de rezervare, cele patru companii aeriene vor zbura din nou spre capitala noastră însă o vor face mai rar decât se întâmpla înainte de pandemie.

Advertisements

Aegean Airlines, compania greacă parte a Star Alliance, va zbura pe ruta Atena – București de șapte ori pe săptămână, oferind un zbor pe zi.

Înainte de pandemie, compania greacă a operat pe ruta București – Atena cel puțin 12 zboruri pe săptămână.

British Airways reia din 1 iunie zborurile de la Heathrow spre capitala noastră însă va reduce semnificativ capacitatea de transport de la 19 zboruri pe săptămână la doar patru zboruri săptămânale.

Ruta Heathrow – București va fi operată de BA în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Tot din 1 iunie va relua zborurile spre București și KLM însă din cele trei zboruri zilnice pe care le opera în medie înainte de pandemie va păstra doar un zbor pe zi.

Air France va zbura din nou de la hubul său din Paris spre București din 1 iunie însă spre deosebire de restul companiilor aeriene amintite, compania franceză nu va reduce capacitatea de transport.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări, Air France va opera această rută de patru ori pe zi.

Rețineți că aceste companii aeriene poate reveni asupra acestor rute cu schimbări sau anulări. De asemenea, înainte de a rezerva un bilet de avion vă recomandăm să verificați pe siteurile autorităților condițiile de intrare în țara de destinație.

Advertisements
Total
139
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
139
Share