Urmărește-ne

Austrian, Lufthansa, LOT și Swiss reiau zborurile spre România din 1 iunie

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Austrian, Lufthansa, LOT și Swiss reiau zborurile spre România din 1 iunie

Știri

Austrian, Lufthansa, LOT și Swiss reiau zborurile spre România din 1 iunie

Cele patru companii aeriene care fac parte din alianța Star Alliance intenționează să reia zborurile spre România de la începutul lunii iunie.

Datele din sistemul de rezervări indică faptul că Austrian Airlines va relua de la 1 iunie zborurile din Viena spre București, Iași și Sibiu.

Ruta București – Viena va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri pe zi, excepția în zilele de sâmbătă când sunt programate doar patru zboruri.

Spre Iași și Sibiu Austrian Airlines va zbura o dată pe zi, spre fiecare dintre cele două destinații.

Lufthansa va relua de la aceeași dată zborurile din Munchen spre București, Cluj Napoca, Timișoara și Sibiu și din Frankfurt spre București, Cluj Napoca și Timișoara.

Compania poloneză LOT Polish Airlines va zbura zilnic din Varșovia spre București și de luni până sâmbătă spre Cluj Napoca de la începutul lunii iunie.

Swiss va relua zborurile zilnice dintre hubul său de la Zurich spre București. Ruta va fi operată zilnic cu un total de nouă zboruri pe săptămână.

Rețineți că aceste companii aeriene pot reveni asupra acestor rute cu schimbări sau anulări. De asemenea, înainte de a rezerva un bilet de avion vă recomandăm să verificați pe siteurile autorităților condițiile de intrare în țara de destinație.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus