Aegean înregistreză mărcile Aegean Airlines România și Aegean România

Compania elenă Aegean Airlines înregistrează în țara noastră mărcile Aegean Airlines România și Aegean România.

Aegean Airlines a solicitat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) în luna noiembrie 2021 înregistrarea mărcilor Aegean Airlines România și Aegean România.

Clasele de clasificare pentru care compania elenă a solicitat înregistrarea acestor mărci sunt 16, 35 și 39 și sunt direct legate de serviciile și produsele oferite de companiile aeriene și în scopuri de promovare.

Motivul pentru care Aegean Airlines a decis să înregistreze în România o marcă locală este neclar, însă este cert că aceasta nu a mai înregistrat mărci locale în nicio piață unde operează.

Însă, acum că Aegean Airlines este acționarul majoritar al Animawings, detalii AICI, e posibil ca Animawings să fie rebranduită în Aegean Airlines România sau Aegean România.

De asemenea, mai există posibilitatea ca Aegean Airlines să-și lanseze o subsidiară locală în țara noastră.

Pe lângă cele două mărci, Aegean a solicitat și înregistrarea mărcilor Aegean Airlines Rumania și Aegean Rumania.

La data publicării acestui articol, în România nu este înregistrată nicio societate comercială cu denumirea Aegean România sau Aegean Airlines România.

În trecut compania elenă a avut o sucursală deschisă în țara noastră, însă aceasta a fost radiată de la Registrul Comerțului în vara anului 2013.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Animawings are un nou director general și un nou Consiliu de Administrație

Articolul următor

Șapte aeroporturi din România vor primi subvenții în valoare de 51,5 mil. lei

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
1
Share