Aeroflot și British Airways reiau zborurile spre București din luna mai 2021

Foto: Axel J.

Companiile aeriene Aeroflot și British Airways vor relua zborurile regulate din Moscova și Londra spre București.

Aeroflot va zbura din nou din capitala Rusiei spre București începând cu data de 2 mai. Din păcate pentru început ruta va fi operată doar odată în zilele de duminică.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări, compania rusă va folosi avioane de tip Sukhoi Superjet 100-95B pentru aceste zboruri.

Înainte de pandemie Aeroflot opera 14 zboruri pe săptămână din Moscova spre Otopeni.

În ceea ce privește ruta București – Londra Heathrow, British Airways va opera din nou zboruri pe această rută începând cu data de 18 mai 2021.

BA va oferi trei zboruri pe săptămână iar din a doua jumătate a lunii iunie compania britanică va zbura de două ori pe zi de la Heathrow spre capitala noastră.

Biletele pentru zborurile din București operate de Aeroflot spre Moscova și cele operate de British Airways spre Londra Heathrow sunt disponibile pentru rezervare pe site-urile celor două companii aeriene.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share