KLM oferă acum internet la bordul avioanelor dedicate zborurilor scurte

Compania olandeză anunțat că finalizat cu succes instalarea echipamentului care le oferă pasagerilor săi internet prin Wi-Fi pe zborurile scurte operate cu avioane mici.

Primul avion dedicat zborurilor scurte și medii pe care a fost instalat sistemul este un Boeing 737-800NG înmatriculat PH-BCE.

Potrivit companiei, serviciul este oferit împreună cu partenerul Viasat iar sistemul necesar pentru furnizarea internetului în timpul zborurilor va fi instalat în 18 Boeinguri 737-800NG și 21 de Embraere E195 din flota KLM.

Toate cele 18 Boeinguri 737-800NG vor fi echipate cu acest sistem până la finele anului 2021.

În ceea ce privește oferta comercială, KLM oferă trei pachete de internet: Messaging, Surf și Stream.

Pachetul Messaging va fi oferit în mod gratuit pasagerilor și permite transmiterea și primirea de mesaje text prin aplicațiile WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, etc.

Pasagerii care doresc să navigheze pe internet sau să facă streaming online de conținut audio/video vor trebui să achiziționeze unul dintre pachetele Surf și Stream.

Accesul la portalul companiei și aplicația KLM unde pasagerii pot verifica informații despre zboruri, rezerva bilete și modifica rezervări existente va fi gratuit.

KLM oferă deja de câțiva ani Wi-Fi la bordul avioanelor de tip Boeing 787 și Airbus A330 și instalează sistemul și la bordul avioanelor de tip Boeing 777.

În prezent, 81% din flota de avioane dedicate zborurilor intercontinentale este echipată cu o conexiune la internet. Compania se așteaptă ca pasagerii să aibă acces la internet la bordul tuturor zborurilor intercontinentale până în primul trimestru al anului 2022.Total
6
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
6
Share