Aeroportul Băneasa va fi modernizat și redeschis în primăvara anului 2020

Directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, companie care administrează cele două aeroporturi ale capitalei, a confirmat miercuri în cadrul unei conferințe faptul că aeroportul Băneasa va fi redeschis traficului aerian regulat în 2020.

Potrivit oficialului, modernizarea aeroportului ar urma să fie finalizată în primăvara anului viitor iar astfel aeroportul va fi pregătit să primească zboruri charter și de linie, în special în perioada campionatului european de fotbal Euro 2020.

Advertisements

Aș începe prin a vă dea o veste bună, despre un upgrade la Aeroportul Băneasa, unde nu au mai operat curse de linie de 7 ani și care va fi repus pe harta aeroporturilor comerciale. Nu este o simplă dorință. Să nu uităm că redeschiderea Aeroportului Băneasa Aurel Vlaicu este prevăzută și în programul de guvernare. Licitația a fost deja lansată pentru analiză”, a declarat Alexandru Ivan.

Citește și  Țiriac Air își mărește flota cu un avion Cessna 208B Grand Caravan EX

În prezent aeroportul Băneasa este vizitat doar de avioane private și militare dar și de aeronave care ajung în hangarele Romaero și Blue Air pentru mentenanță.

Advertisements
Total
41
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
41
Share