Urmărește-ne

Aeroportul Băneasa va fi modernizat și redeschis în primăvara anului 2020

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Aeroportul Băneasa va fi modernizat și redeschis în primăvara anului 2020

Știri

Aeroportul Băneasa va fi modernizat și redeschis în primăvara anului 2020

Directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, companie care administrează cele două aeroporturi ale capitalei, a confirmat miercuri în cadrul unei conferințe faptul că aeroportul Băneasa va fi redeschis traficului aerian regulat în 2020.

Potrivit oficialului, modernizarea aeroportului ar urma să fie finalizată în primăvara anului viitor iar astfel aeroportul va fi pregătit să primească zboruri charter și de linie, în special în perioada campionatului european de fotbal Euro 2020.

Aș începe prin a vă dea o veste bună, despre un upgrade la Aeroportul Băneasa, unde nu au mai operat curse de linie de 7 ani și care va fi repus pe harta aeroporturilor comerciale. Nu este o simplă dorință. Să nu uităm că redeschiderea Aeroportului Băneasa Aurel Vlaicu este prevăzută și în programul de guvernare. Licitația a fost deja lansată pentru analiză”, a declarat Alexandru Ivan.

Citește și  KLM aniversează 25 de ani de operare continuă a rutei București - Amsterdam

În prezent aeroportul Băneasa este vizitat doar de avioane private și militare dar și de aeronave care ajung în hangarele Romaero și Blue Air pentru mentenanță.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus