Urmărește-ne

Aeroportul Internaţional Iaşi intră în topul celor mai de succes companii din lume

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Aeroportul Internaţional Iaşi intră în topul celor mai de succes companii din lume

Știri

Aeroportul Internaţional Iaşi intră în topul celor mai de succes companii din lume

Aeroportul Internaţional Iaşi a fost nominalizat printre cele mai de succes companii din lume de către Europe Business Assembly (EBA) Oxford, organizaţie non-guvernamentală ce are drept scop implementarea proiectelor de dezvoltare socio-economică regională, precum şi crearea de modele de business pentru companii şi organizaţii din întreaga lume, se arată într-un comunicat de presă.

„După ce în luna noiembrie 2015, Aeroportul Iaşi a fost prezentat, la cel mai mare Forum de Aviaţie Mondială de la Montreal, ca singurul exemplu pozitiv de dezvoltare într-o perioadă scurtă de timp din Europa, anul acesta, a fost remarcat la Oxford de experţi în diverse domenii de activitate. În urma unui sondaj realizat de membrii Europe Business Assembly (EBA), Iaşiul a obţinut două nominalizări: premiul pentru categoria „Best Entreprise”, destinat activităţii de business a companiei, şi „Manager of the Year”, distincţie ce se acordă conducerii organizaţiei”, se menţionează în comunicatul de presă.

Conform documentului, ceremonia de acordare a premiului „Best Enterprise” se va desfăşura în cadrul unui forum organizat de Europe Business Assemby în data de 22 martie 2016.

„Invitaţia la evenimentul din 22 martie ne onorează, iar simplul fapt că Aeroportul Iaşi se află pe lista nominalizărilor demonstrează încă o dată că suntem un model demn de urmat. Aeroportul Iaşi şi-a consolidat poziţia pe piaţa internaţională, prin efortul continuu de a explora noi şi noi posibilităţi de dezvoltare, şi preocuparea de a oferi servicii de calitate clienţilor şi companiilor aeriene partenere”, a declarat Marius Bodea, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Iaşi.

agerpres.ro

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus