Știri
Îmi place

Aeroportul Internațional Timișoara este primul aeroport din România disponibil în Maps Indoor oferit de Google

11 septembrie 2017
4543 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 1 minute
Aeroportul Internațional Timișoara este primul aeroport din România disponibil în Maps Indoor oferit de Google

Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara este singurul aeroport din România și printre puținele clădiri din țara noastră care este inclus în serviciul de navigare în interiorul clădirilor oferit de Google. Indoor Maps este un serviciu integrat în Google Maps și este disponibil în acest moment în doar 25 de țări din întreaga lume.

Potrivit DeBanat.ro, aeroportul timișorean este a treia clădire din România care este prezentă în Indoor Maps, alături de Mega Mall și Promenada Mall din București. Cu ajutorul acestui serviciu, vizitatorii se pot orienta mai ușor în interiorul aeroporturilor, gărilor, centrelor comerciale, muzeelor, etc, datorită disponibilății opțiunii de navigare.

Tot odată, pe hartă puteți vedea planul fiecărui etaj și diferite informații, cum ar fi locația porților de îmbarcare, a punctului de control pașapoarte, de securitate sau a spațiilor comerciale, așa cum se observă în capturile de ecran de mai jos sau direct în Google Maps, click aici.

Citește și  Etihad Airways deschide Premium Lounge la Los Angeles International Airport

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *