Blue Air are un site nou și noi clase tarifare

Operatorul lowcost Blue Air are un site nou și odată cu el compania aeriană mai ‘lansează’ și noile clase tarifare.

Interfața actualizată a site-ului a fost implementată sâmbătă seara și la o navigare rapidă pare să fie bine realizată și optimizată și pentru deviceurile mobile.

Advertisements

Noul website oferă acum informații utile despre destinațiile unde Blue Air operează și, printre altele, și o pagină unde puteți găsi ușor cele mai ieftine bilete de avion.

Noile clase tarifare, Light, Classic și Premium, le oferă acum pasagerilor mai multă flexibilitate în a-și personaliza călătoria. Observăm că diferența de preț dintre clasele tarifare este de 20-30%.


Pasagerii care aleg să călătorească ‘Light’ vor avea inclus în prețul biletelor doar un bagaj de cabină de maxim 10kg, cel de cală fiind taxat suplimentar, iar alegerea unui loc preferențial în aeronavă va fi de asemenea contra cost.


Biletele ‘Classic’ includ un bagaj de cală de până la 20kg gratuit, opțiunea de a selecta un loc preferențial în avion fără a plăti suplimentar și 50% reducere la taxa de modificare a biletului.


Clasa tarifară ‘Premium’ le oferă pasagerilor opțiunea de a călători cu un bagaj de cală de până la 32kg, alegerea locului în avion gratis, chiar și a celor cu spațiu suplimentar la picioare, iar taxa de modificare a biletului este eliminată.

Mai jos regăsiți câteva capturi de ecran cu noul site, însă puteți încerca chiar voi noul site navigând pe www.BlueAirWeb.com. Acum, următorul pas ar mai fi lansarea unei aplicații mobile, însă până atunci putem utiliza fără probleme noul site și de pe telefonul mobil datorită interfeței responsive a site-ului.

În cazul în care aveți o rezervare făcută cu Blue Air, ne-ar face mare plăcere să ne confirmați dacă a fost adăugată și opțiunea de a salva cartea de îmbarcare în Apple Wallet 🙂

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share