Urmărește-ne

Un Airbus A380 Lufthansa a zburat 7 ore din Frankfurt către… Frankfurt!

  1. BoardingPass.ro
  2. Incidente aviatice
  3. Un Airbus A380 Lufthansa a zburat 7 ore din Frankfurt către… Frankfurt!

Incidente aviatice

Un Airbus A380 Lufthansa a zburat 7 ore din Frankfurt către… Frankfurt!

Un Airbus A380 Lufthansa, îmnatriculat D-AIML, a decolat în această dimineață din Frankfurt efectuând zborul LH440 cu destinația Houston, însă a zburat timp de șapte ore și într-un final a aterizat tot pe aeroportul Frankfurt.

După cum se poate observa și în istoricul zborului, înregistrat de FlightRadar24 și alte servicii similare, piloții avionului au decis să se întoarcă din drum la aproximativ 10 de minute după ce părăsise coasta de Vest a Islandei. Decizia lor de a se întoarce la Frankfurt și a nu ateriza pe cel mai apropiat aeroport este una destul de neobișnuită, deoarece, după cum știți, în cazul unor probleme tehnice sau medicale, potrivit procedurilor, avionul trebuie să aterizeze pe cel mai apropiat aeroport.

Citește și  Pista 2 a aeroportului Otopeni e închisă din cauza lucrărilor la căile de rulare

Potrivit presei germane, operatorul Lufthansa nu a precizat care este cauza acestui divert, însă cel mai probabil decizia a fost luată din cauza unei probleme tehnice, problemă care nu ar fi pus în pericol zborul dar ar fi mai ușor de reparat ”acasă” decât pe un alt aeroport.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus