Urmărește-ne

TAROM ar fi abandonat procesul de achiziție a aeronavelor widebody (Actualizat)

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. TAROM ar fi abandonat procesul de achiziție a aeronavelor widebody (Actualizat)

Știri

TAROM ar fi abandonat procesul de achiziție a aeronavelor widebody (Actualizat)

Actualizare, 13 Septembrie: Florin Susanu, Director General Interimar la TAROM, a declarat pentru Economica.net că procesul de achiziție merge mai departe, infirmând astfel informațiile pe care noi le-am primit de la mai multe persoane din cadrul companiei.
Nu este adevărat, procesul de depunere a ofertelor s-a încheiat, iar acum comisia analizează aceste oferte. Comisia lucrează, durează puţin până se analizează, iar procesul în sine continuă„.
____________________
Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/tarom-infirma-ca-ar-fi-abandonat-procesul-de-achizitie-a-avioanelor-de-tip-widebody-care-pot-zbura-in-sua-si-china_143364.html#ixzz4sZ4tmGK6
Potrivit informațiilor pe care le-am primit astăzi de la mai multe surse din interiorul companiei, operatorul național ar fi abandonat procesul de achiziție a unor aeronave widebody, aeronave cu ajutorul cărora ar fi urmat să reia zborurile lung-curier.

În această dimineață, anunțul de achiziție a trei avioane widebody de pe siteul TAROM.ro a fost retras, iar surse din interiorul companiei ne-au confirmat că până acum nu au fost trimiși la pregătire nici piloți și nici tehnicieni sau însoțitori de zbor.

Atât Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, cât și alți politicieni au repetat de nenumărate ori intenția TAROM-ului de a relua zborurile lung-curier către China și America de Nord, însă, pentru moment, activitatea care are legătură cu reluarea zborurilor intercontinentale a fost suspendată.

Vă reamintim că în urmă cu o lună, TAROM a publicat pe siteul său un anunț prin care demara procedurile de achiziție a unor avioane widebody, toate detaliile anunțului le puteți vedea în acest articol dedicat.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus