Aerro Direkt va fi o nouă companie aeriană românească (foto)

Foto: Josh Knights

Societatea comercială Aerro Direkt SRL înregistrată în Otopeni va obține certificatul de operator aerian în România.

Potrivit informațiilor obținute, primul avion al companiei este un Airbus A321 și va fi înmatriculat YR-ADI.

Acest avion a fost asamblat în vara anului 2000 și fost operat ultima dată de compania Avion Express din Lituania pentru Thomas Cook Marea Britanie.

Airbusul A321 înmatriculat YR-ADI a fost mutat vineri de pe aeroportul Châteauroux din Franța pe aeroportul din Norwich, Marea Britanie, pentru a fi vopsit în livery Aerro Direkt, livery similar cu cel al Air Moldova.

În ceea ce privește societatea comercială Aerro Direkt SRL, aceasta a fost înființată în 2004 și are sediul în Otopeni, județul Ilfov. Cel mai probabil aceasta are strânsă legătură cu compania cu același nume din Republica Moldova.

Codul ICAO al companiei Aerro Direkt este DIR, iar callsignul de identificare este Direkt Wings.

Planurile companiei sunt necunoscute, însă potrivi informațiilor pe care le-am obținut Airbusul A321 înmatriculat YR-ADI va fi închiriat companiei Air Moldova.

Airbus A321 Aerro Direkt (YR-ADI) la Norwich (UK)/ Foto: Josh Knights


⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share