Air Baltic devine prima linie aeriană din Europa de Est membră a grupului Airlines 4 Europe

Air Baltic s-a alaturat grupului Airlines 4 Europe (A4E) devenind astfel primul membru din Europa de Est. Operatorul low-cost letonian care are sediul in Riga si opereaza din baze aflate in tarile baltice, Lituania, Letonia si Estonia.

Compania se alatura astfel membrilor fondatori ai grupului, Air France-KLM, Easyjet, International Airlines Group, Lufthansa Group si Ryanair, precum si Aegean Airlines, Finnair, Jet 2, Norwegian, TAP Portugal si operatorul low-cost spanion, Volotea.

Advertisements

A4E a derulat recent o campanie cu privire la anumite subiecte de interes major precum minimizarea efectului grevelor controlorilor de trafic aerian, inlaturarea unor taxe nerezonabile si micsorarea tarifelor practicate de aeroporturile Uniunii Europene.

CEO-ul Air Baltic, domnul Martin Gauss a declarat:
„Suntem foarte bucurosi de aceasta alianta cu Airlines 4 Europe, care este cea mai importanta si influenta organizatie cu sediul la Bruxelles, iar liniile aeriene membre sunt pe cale sa formeze un grup unit si puternic de companii aeriene europene.
Noi, ca reprezentanti ai Europei de Est, vom ptea oferi informatii importante despre pietele mici dar si crestere din aceasta zona. Suntem convinsi ca vom avea cu totii de castigat de pe urma pasagerilor europeni.”

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share