Urmărește-ne

Volga-Dnepr livreaza componente pentru Boeing 767

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Volga-Dnepr livreaza componente pentru Boeing 767

Știri

Volga-Dnepr livreaza componente pentru Boeing 767

O piesa foarte mare pentru un Boeing 767 a fost livrata la Aeroportul Paine Field in Statele Unite cu o aeronava de tip AN 124-100 apartinand Volga-Dnepr Airlines, parte a contractului logistic semnat intre Boeing si Grupul Volga-Dnepr.

Piesa agabaritica a fost tansportata intr-un container maritim special pentru a asigura siguranta si livrarea la timp de la fabrica producatoare din Japonia. Impreuna cu ea, in avion au mai fost incarcate si alte piese de schimb si echipamente, greutatea totala a bunurilor ajungand la 35 tone. Transportul a fost coordonat de catre Boeing Supply Chain Logistics.

boeing_3Marfa a fost transportata din Japonia la Paine Field, SUA, si apoi la fabrica Boeing din Everett in 24 ore de la sosirea acesteia in aeroportul Nagoya. Pentru a putea fi incarcata in avion s-au folosit rampele speciale de incarcare ale aeronavei AN 124.

Directorul General al grupului Volga-Dnepr pentru industria aerospatiala, domnul Axel Kaldschmidt declara: “Acest ultim transport demonstreaza inca o data cat de rapid si sigur este serviciul nostru logistic si vom continua sa oferim servicii de cea mai inalta calitate partenerului nostru, Boeing.”

In Iulie, Boeing si Grupul Volga-Dnepr si-au intarit parteneriatul prin semnarea unui nou acord prin care subsidiarele grupului, AirBridgeCargo Airlines si Volga-Dnepr Airlines vor oferi pe termen lung sprijin logistic pentru Boeing Commercial Airplanes si partenerii sai, utilizand flota de freightere compusa din Boeing 747-8F si Antonov 124-100. In plus, Volga-Dnepr a confirmat comanda catre Boeing pentru cumpararea a 20 aeronave cargo de tip 747-8F.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus