Volga-Dnepr livreaza componente pentru Boeing 767

O piesa foarte mare pentru un Boeing 767 a fost livrata la Aeroportul Paine Field in Statele Unite cu o aeronava de tip AN 124-100 apartinand Volga-Dnepr Airlines, parte a contractului logistic semnat intre Boeing si Grupul Volga-Dnepr.

Piesa agabaritica a fost tansportata intr-un container maritim special pentru a asigura siguranta si livrarea la timp de la fabrica producatoare din Japonia. Impreuna cu ea, in avion au mai fost incarcate si alte piese de schimb si echipamente, greutatea totala a bunurilor ajungand la 35 tone. Transportul a fost coordonat de catre Boeing Supply Chain Logistics.

Advertisements

boeing_3Marfa a fost transportata din Japonia la Paine Field, SUA, si apoi la fabrica Boeing din Everett in 24 ore de la sosirea acesteia in aeroportul Nagoya. Pentru a putea fi incarcata in avion s-au folosit rampele speciale de incarcare ale aeronavei AN 124.

Citește și  DHL a livrat un miliard de doze de vaccin anti-Covid 19 în peste 160 de țări

Directorul General al grupului Volga-Dnepr pentru industria aerospatiala, domnul Axel Kaldschmidt declara: “Acest ultim transport demonstreaza inca o data cat de rapid si sigur este serviciul nostru logistic si vom continua sa oferim servicii de cea mai inalta calitate partenerului nostru, Boeing.”

In Iulie, Boeing si Grupul Volga-Dnepr si-au intarit parteneriatul prin semnarea unui nou acord prin care subsidiarele grupului, AirBridgeCargo Airlines si Volga-Dnepr Airlines vor oferi pe termen lung sprijin logistic pentru Boeing Commercial Airplanes si partenerii sai, utilizand flota de freightere compusa din Boeing 747-8F si Antonov 124-100. In plus, Volga-Dnepr a confirmat comanda catre Boeing pentru cumpararea a 20 aeronave cargo de tip 747-8F.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share