KLM crește frecvența zborurilor pe ruta Amsterdam – Buenos Aires și Santiago de Chile

KLM Royal Dutch Airlines va crește numărul zborurilor și capacitatea de transport între Amsterdam și Buenos Aires la 5 zboruri pe săptămână. Deoarece destinația finală a zborurilor nu este Buenos Aires ci Santiago de Chile, înseamnă că și frecvența zborurilor dintre capitala argentinei și cea a statului Chile va ajunge la același număr de zboruri, crescând de la 4 la 5 zboruri/săptămână.

Noul zbor care va decola către Buenos Aires, începând cu data de 31 Octombrie 2016, va decola din capitala Olandei în fiecare zi de luni, iar zborul de retur va pleca din Buenos Aires în zilele de marți. Cu cele 5 zboruri săptămânale între cele două capitale, operatorul olandez KLM va crește numărul de scaune oferite pe ambele rute cu 25%.

Advertisements

Sunt foarte încântat că putem sărbători 70 de ani de serviciu comercial între Buenos Aires și Amsterdam cu o creștere a frecvențelor de zbor, extinzând astfel prezența și investițiile noastre în piața din Argentina. În plus, KLM a primit permisiunea, mulțumită negocierilor reușite dintre guvernele Argentinei și a Olandei, să opereze zboruri zilnice în viitorul apropiat. Acest lucru va asigura mai multe opțiuni pasagerilor KLM care călătoresc între Amsterdam și Buenos Aires, de asemenea celor care zboară prin Amsterdam către alte părți ale lumii, a declarat CEO-ul și Președintele KLM, Pieter Elbers.

Citește și  Galerie foto: în vizită la aeroportul din Brașov

Programul noului zbor care va fi operat între Amsterdam, Buenos Aires și Santiago de Chile din 31 Octombrie 2016 cu aeronave Boeing 777-300ER este următorul:
KL 701: Amsterdam (AMS) 20:55 – 06:55(+1) Buenos Aires (EZE)
Pauză o oră și 55 de minute la Buenos Aires.
KL 701: Buenos Aires (EZE) 08:50 (+1) – 11:00(+1) Santiago (SCL)

KL 702: Santiago (SCL) 12:45 – 14:35 Buenos Aires (EZE)
Pauză două ore și 5 minute la Buenos Aires
KL 702: Buenos Aires (EZE) 16:40 – 09:55(+1) Amsterdam (AMS)

Durata zborului dintre Amsterdam și Buenos Aires este de 14 ore, iar la retur de 13 ore și 15 minute, în timp ce distanța dintre Buenos Aires și Santiago de Chile este parcursă de Boeing-ul 777-300ER în două ore și 10 minute, iar returul în o oră și 50 de minute.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share