Urmărește-ne

Air Bucharest închiriază avioane pentru a opera zborurile charter

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Air Bucharest închiriază avioane pentru a opera zborurile charter

Știri

Air Bucharest închiriază avioane pentru a opera zborurile charter

Air Bucharest a închiriat în ultimele zile mai multe avioane pentru a opera zborurile charter contractate. Compania aeriană a luat această decizie după ce singurul avion din flotă s-a defectat duminică în Egipt.

Aeronava, un Boeing 737-300 înmatriculată YR-TIB, a operat în 16 iunie zborul București – Hurghada însă returul a fost anulat din cauza unei probleme tehnice iar pasagerii au fost aduși la București abia luni cu un avion TAROM.

Luni, 17 iunie, Air Bucharest a închiriat de la operatorul turc Atlasglobal un Airbus A330 care a operat zborul charter București – Antalya – București și un A321 care a operat zborurile din Cluj Napoca și Suceava către aceeași destinație din Turcia.

Marți, zborurile contractate de operator cu plecare din Sibiu și Iași către Antalya au fost operate de turcii de la Onur Air cu un Airbus A320.

De asemenea, în după-amiaza zilei de marți a aterizat la București un MD82 (LZ-ADV) al companiei bulgare ALK Airlines. Aeronava va opera o serie de zboruri charter pentru operatorul român.

Boeingul 737-300 Air Bucharest a ajuns în dimineața zilei de marți, 18 iunie, la București însă nu a fost reintrodus în serviciul comercial.

Compania aeriană are contractate pe durata sezonului de vară sute de zboruri charter de pe majoritatea aeroporturilor din țară către destinații din Grecia, Turcia, Egipt și Tunisia.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus