Air Canada a scos din sistemul de rezervări rutele din Canada spre București

Air Canada a scos din sistemul de rezervări cele două rute dintre Canada și București pe care intenționa să le reia din iunie 2022.

Compania canadiană a pus la vânzare în iunie 2021 bilete pe două rute care urmau să fie operate din nou după o pauză de trei ani, Montreal – București și Toronto – București.

Advertisements

Însă, în a doua săptămână a lunii noiembrie 2021 Air Canada a revenit asupra rețelei de destinații planificate pentru vara anului 2022 și a scos complet din sistemul de rezervări cele două rute spre țara noastră.

Motivul care a stat la baza deciziei Air Canada de a nu zbura spre București nici în vara anului 2022 este necunoscut.

Așa cum anunțam în vara acestui an, AICI, compania urma să zboare de două ori atât din Toronto, cât și din Montreal spre București cu Airbusuri A330 din iunie 2022 până în toamna aceluiași an.

Grupul Air Canada a început să zboare regulat în perioada sezonului de vară din Canada spre București în anul 2018 prin subsidiara Air Canada Rouge.

În primul an de operare, rutele Montreal – București și Toronto – București au fost servite fiecare cu o frecvență de două zboruri pe săptămână.

Un an mai târziu, în vara anului 2019, compania a suplimentat frecvența de operare cu încă un zbor pe săptămână pe fiecare dintre cele două rute.

În 2020 și 2021 Air Canada nu a mai zburat spre București din cauza pandemiei și a restricțiilor de călătorie aferente.

Ca urmare a acestei modificări, în sezonul de vară al anului 2022, în cazul în care nu apar modificări, nicio companie aeriană nu va opera zboruri comerciale regulate intercontinentale din și spre țara noastră.

Advertisements
Total
7
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
7
Share