Urmărește-ne

Air France trimite aeronave Airbus la Aerostar Bacău pentru mentenanță

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Air France trimite aeronave Airbus la Aerostar Bacău pentru mentenanță
Foto: Iulian Radu

Știri

Air France trimite aeronave Airbus la Aerostar Bacău pentru mentenanță

Compania Aerostar a semnat la finalul anului trecut un contract cu Air France pentru lucrări de mentenanță pentru mai multe Airbusuri. Am contactat compania băcăuană pentru a obține mai multe informații însă aceștia nu au răspuns solicitărilor.

Primul avion Air France care a ajuns la Bacău pentru mentenanță a fost un Airbus A320 în data de 13 noiembrie. Lucrările de mentenanță pentru acest A320 au fost finalizate în 4 decembrie. În aceeași zi aeronava a decolat spre Paris.

În 5 decembrie francezii au trimis la Bacău al doilea avion, de data aceasta un A320 al subsidiarei JOON. Avionul este încă la Bacău iar miercuri, 16 ianuarie Air France a mai adus la Aerostar încă un Airbus A319. Avionul care face parte din flota JOON va pleca spre Paris joi, 19 ianuarie.

Din informațiile pe care le-am aflat vor mai urma și alte aeronave Air France.

Aerostar Bacău are deja o bază consistentă de clienți. Aceștia efectuează lucrări de mentenanță pentru Boeinguri 737 și Airbusuri din familia A320 pentru mai mulți operatori aerieni din Europa și Africa. Pegasus Airlines, Royal Air Maroc, Air Moldova, Ukraine International Airlines, Albastar și Corendon Airlines sunt doar câțiva dintre clienții Aerostar.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus