Air France trimite aeronave Airbus la Aerostar Bacău pentru mentenanță

Compania Aerostar a semnat la finalul anului trecut un contract cu Air France pentru lucrări de mentenanță pentru mai multe Airbusuri. Am contactat compania băcăuană pentru a obține mai multe informații însă aceștia nu au răspuns solicitărilor.

Primul avion Air France care a ajuns la Bacău pentru mentenanță a fost un Airbus A320 în data de 13 noiembrie. Lucrările de mentenanță pentru acest A320 au fost finalizate în 4 decembrie. În aceeași zi aeronava a decolat spre Paris.

Advertisements

În 5 decembrie francezii au trimis la Bacău al doilea avion, de data aceasta un A320 al subsidiarei JOON. Avionul este încă la Bacău iar miercuri, 16 ianuarie Air France a mai adus la Aerostar încă un Airbus A319. Avionul care face parte din flota JOON va pleca spre Paris joi, 19 ianuarie.

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (16 septembrie)

Din informațiile pe care le-am aflat vor mai urma și alte aeronave Air France.

Aerostar Bacău are deja o bază consistentă de clienți. Aceștia efectuează lucrări de mentenanță pentru Boeinguri 737 și Airbusuri din familia A320 pentru mai mulți operatori aerieni din Europa și Africa. Pegasus Airlines, Royal Air Maroc, Air Moldova, Ukraine International Airlines, Albastar și Corendon Airlines sunt doar câțiva dintre clienții Aerostar.

Advertisements
Total
18
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
18
Share