Air France va opera 4 zboruri speciale cu primul său Boeing 787 Dreamliner; prețuri de la 250EUR

Foto: PaineAirport

Operatorul francez, membru al grupului Air France-KLM și a alianței Skyteam, va recepționa în 2 Decembrie primul său Boeing 787 Dreamliner.

Noua aeronavă care se va alătura flotei Air France, înmatriculat F-HRBA, este de asemenea și al 500-lea Dreamliner produs de Boeing. Primul zbor regulat care va fi operat cu noul avion va fi de la Paris către Cairo, în 9 Ianuarie, și din 6 Februarie până în 25 Martie către Londra, mai multe detalii aici.

Advertisements

Cel mai mare operator aerian din Franța anunță că va opera patru zboruri speciale, Welcome Flights, în 7 și 8 Ianuarie. Biletele vor fi puse la vânzare abia luni, 28 Noiembrie, iar prețurile sunt următoarele: 250EUR în Economy, 350EUR la Premium Economy și 787EUR pentru un loc în Business Class.

Durata acestor zboruri speciale va fi de aproximativ 2 ore și jumătate, în timp ce aeronava va zbura peste Paris și alte orașe franceze. Mai jos puteți viziona un timelapse despre cum a decurs procesul de producție al celui de-al 500-lea Dreamliner, și primul din flota Air France.

Cabina avionului va fi configurată în trei clase de călătorie, clasa La Premiere va lipsi din păcate de pe această aeronavă. Numărul total de locuri va fi de 276, din care 30 în Business Class, 21 în Premium Economy, iar restul de 225 vor fi disponibile în Economy. Layout-ul clasei Business este de 1 – 2 – 1 (42 inch), în Premium Economy va fi 2 – 3 – 2 (40 inch) și 3 – 3 – 3 în Economy (31 inch).

În urmă cu câteva zile, Boeing-ul 787-9 Dreamliner al Air France a efectuat cu succes primele zboruri de test, am adunat mai multe materiale video și foto în acest articol.

Advertisements
Total
0
distribuiri
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share