Urmărește-ne

LOT va opera zboruri de la Cracovia către Chicago din Iulie 2017

Rute aeriene

LOT va opera zboruri de la Cracovia către Chicago din Iulie 2017

Operatorul polonez LOT Polish Airlines a anunțat astăzi că va oferi zboruri regulate de la Cracovia, al doilea cel mai mare oraș polonez, către Chicago, SUA.

Rafał Milczarski, CEO-ul companiei, a declarat că începând cu anul 2012, traficul dintre Cracovia și metropola americană a crescut de la an la an cu 17%, iar majoritatea pasagerilor din regiune călătoresc acum prin Varșovia. Odată cu recepția următoarelor două Boeing-uri 787 Dreamliner, care va avea loc vara următoare, conexiunea din capitala regiunii Malopolska cu Chicago va fi posibilă la costuri foarte competitive.

Zborurile Cracovia – Chicago vor fi operate din luna Iulie a anului viitor, așadar, cu Boeing 787 Dreamliner și vor avea o frecvență pe săptămână, programul și biletele încă nu sunt disponibile în sistem, însă o să actualizăm acest articol îndată ce apar informații.

Citește și  Rută nouă: LOT va zbura din 25 Martie către Oslo (26 zboruri/săptămână)

krk-ord-lot

LOT Polish Airlines, membră a Star Alliance, va opera din luna Aprilie a anului viitor și zboruri de la Varșovia către Newark, SUA, și Los Angeles, iar începând cu această lună va mări frecvențele de zbor de la Varșovia către New York, Chicago și Toronto.

Anul acesta, operatorul polonez a lansat zboruri către Tokyo și Seul și de asemenea, printre multe alte destinații europene, și către Cluj-Napoca.

În acest moment, toate zborurile internaționale ale LOT sunt operate exclusiv de la Varșovia, așadar serviciul comercial dintre Cracovia și Chicago va deveni primul zbor internațional al operatorului polonez operat de pe un alt aeroport din Polonia, în afară de Varșovia.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus