Air France va zbura din Paris spre Zanzibar, Colombo și Muscat

Boeing 787 Dreamliner Air France / Foto: Jean-Baptiste Rouer

Air France își mărește rețeaua de destinații de vacanță prin introducerea zborurilor de la hubul său din Paris spre Zanzibar (Tanzania), Colombo (Sri Lanka) și Muscat (Oman).

Compania franceză va opera zboruri regulate de pe aeroportul Charles de Gaulle din capitala Franței spre Zanzibar, Colombo și Muscat din luna octombrie 2021.

Ruta Paris – Zanzibar va fi operată din 18 octombrie 2021 cu o frecvență de două zboruri pe săptămână cu Boeinguri 787 Dreamliner. Zborurile de pe această rută vor fi directe dar cu escală de aproximativ o oră în Nairobi (Kenya).

Debutul rutei Paris – Colombo va avea loc în 1 noiembrie 2021. Ruta va fi operată cu Boeinguri 787 Dreamliner de trei ori pe săptămână.

Această rută va fi operată ca o continuare a rutei Paris – Maldive. Escala în Mahe va fi de aproximativ o oră.

Din 31 octombrie 2021 Air France va zbura fără escală din capitala Franței spre Muscat, Oman. Ruta va fi operată tot cu Boeinguri 787 Dreamliner cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână.

Biletele pentru cele trei rute noi sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei franceze.

Urmărește BoardingPass.ro și pe Google News⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share