Exclusiv: Just Us Air va zbura pentru Blue Air și Green Airlines (Germania)

Compania românească Just Us Air va zbura din iulie 2021 cu cele două avioane pe care le deține pentru Blue Air și Green Airlines (Germania).

Potrivit unor informații pe care le-am obținut miercuri, neconfirmate oficial, Just Us Air ar urma să-și reactiveze certificatul de operator aerian în perioada imediat următoare.

Advertisements

După aceea, compania românească va zbura cu cele două Airbusuri pe care le are în flotă pentru companiile aeriene Blue Air și Green Airlines.

Vă reamintim că în luna februarie 2021 Just Us Air a solicitat Autorității Aeronautice suspendarea voluntară a certificatului de operator aerian, detalii AICI.

Dacă nu apar schimbări, de la începutul lunii iulie 2021 Just Us Air va opera zboruri comerciale regulate pentru Blue Air cu un Airbus A319 (YR-URS).

Citește și  Țiriac Air își mărește flota cu un avion Cessna 208B Grand Caravan EX

Rutele pe care avionul le va opera sunt atât interne cât și externe, de la baza Blue Air din București.

Din 8 sau 9 iulie al doilea avion din flota Just Us Air, un A321 înmatriculat YR-NTS, ar urma să zboare pentru compania germană Green Airlines.

Acesta va opera zboruri pentru Green Airlines de pe aeroporturile germane Rostock și Paderborn către destinații de vacanță din Grecia, Portugalia și Spania.

Durata celor două contracte este necunoscută.

În prezent Just Us Air are în flotă doar două avioane, al treilea, un A320 înmatriculat YR-DSI, s-a întors la compania de leasing în vara anului 2020.

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share