Un Boeing 747 Fly Pro Moldova a evitat în timpul unei aterizări coliziunea cu un Boeing 737

Captură: Golf Oscar Romeo

Un Boeing 747-200F deținut de compania moldovenească Fly Pro a evitat în timpul unei aterizări în Sao Paulo coliziunea cu un 737-800NG GOL.

Potrivit unei înregistrări video, avionul companiei din Moldova care se pregătea să aterizeze pe aeroportul din Sao Paulo, Brazilia, a efectuat mai multe manevre de redresare și schimbare a direcției de zbor și probabil pentru a evita impactul cu un Boeing 737-800NG deținut de GOL Brazilia care era deja poziționat pentru aterizare.

Advertisements

În urma evenimentului care s-a petrecut luni, 28 iunie, Boeingul 737-800 operat de compania braziliană GOL a aterizat în siguranță, iar avionul companiei din Moldova a efectuat o manevră de tip „go-around” la instructajul turnului de control, s-a repoziționat și a aterizat apoi fără niciun alt incident.

Cauza care a dus la crearea acestui eveniment este momentan necunoscută.

Boeingul 747-200F, înmatriculat ER-BAT, deținut de compania Fly Pro din Moldova a efectuase un zbor cargo pe ruta China – Brazilia cu escală pe coasta de vest a Africii.

Fly Pro Moldova deține două Boeinguri 747-200F cu care operează zboruri cargo charter în Asia, Africa și America de Sud.

Video cu manevrele efectuate de Boeingul 747-200F Fly Pro

Advertisements
Total
1
distribuiri
4 comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share