airBaltic a recepționat al doilea Bombardier CS300

Operatorul leton, airBaltic, a recepționat cel de-al doilea Bombardier CS300. Compania aeriană cu sediul în Riga, a comandat 20 de aeronave de acest tip.

Modernizarea flotei este un pas care va asigura creșterea operatorului, aceștia vor lansa cel puțin 10 rute noi și vor avea o capacitate de transport mai mare cu aproximativ 16% în anul care tocmai a început.

Advertisements

Al doilea avion CS300, înmatriculat YL-CSB, a decolat de la Montreal, Canada, cu puțin timp înainte de mijlocul ultimei nopți a anului 2016 și a aterizat în Riga în 2017. Durata zborului a fost de 7 ore și 11 minute, iar aeronava a parcurs cei 6582 km dintre cele două aeroporturi fără oprire.

Operatorul servește de la Riga, Letonia, peste 60 de destinații din Europa, Scandinavia, CIS și Orientul Mijlociu. De asemenea, mai oferă zboruri directe și de la Tallinn și Vilnius către anumite destinații.

Destinații airBaltic de la Riga, Letonia.

airBaltic este clientul de lansare al modelului CS300, iar aceștia vor înlocui cu ajutorul celor 20 x CS300 comandate flota actuală de Boeing-uri 737, operatorul deținând 12 astfel de aeronave, iar bătrânele Boeing-uri vor fi retrase din serviciul comercial. Alături de cele 12 Boeing-uri, operatorul leton mai deține alte 8 aeronave de tip Dash 8-400.

O introducere și mai multe detalii despre această aeronavă regăsiți pe siteul dedicat al airBaltic, click aici.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share