airBaltic a vopsit un Airbus A220-300 într-un livery special cu ocazia centerarului

Foto: Jevgeni Ivanov

airBaltic a prezentat vineri în cadrul unei conferințe de presă un avion Airbus A220-300 (numit înainte CS300) care, în locul clasicului livery al companiei, a fost vopsit în culorile naționale ale Letoniei.

La conferință au luat parte angajații și oficialii companiei, președintele Letoniei, Raimonds Vējonis, și presa din regiune. Livery-ul ”Latvia 100” care a fost aplicat pe Airbusul A220 înmatriculat YL-CSL a fost creat cu ocazia aniversării a 100 de ani de la independența țării și reprezintă culorile naționale ale Letoniei.

Advertisements

De asemenea, tot cu această ocazie, aeronavele A220 din flota airBaltic au fost botezate și poartă acum numele mai multor orașe letoniene.

airBaltic deține în acest moment 13 aeronave Airbus A220-300, model pentru care a fost client de lansare, și mai are încă 37 de bucăți comandate și 30 de opțiuni.

Citește și  DHL a livrat un miliard de doze de vaccin anti-Covid 19 în peste 160 de țări

Letonia, una dintre cele 3 țări baltice, își aniversează centenarul la 18 noiembrie.

Un livery similar a fost aplicat și de LOT Polish Airlines cu ocazia aniversării a 100 de ani de independență a Poloniei pe două aeronave din flota sa, un Boeing 787-9 Dreamliner și Boeing 737 MAX 8.


Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share